412 poze   73419 vizite

oua rate de rouen la incubator

Patria de origine este Franta. Provine din rate salbatice care au fost ameliorate la sfarsitul secolului XIX.
.
Pe urma aceata rasa de rate a cazut in uitare pana la sfarsitul secolului XX cand a devenit interesanta.
Exista in Franta o renumita reteta traditionala gastronomica "Conard a la Rouennaise", preparata cu carne din rata de Rouen.
Penajul ratoiului este minunat, pestrit si seamana cu al ratelor salbatice.
Este o rata grea, aproape masiva, care poate depasi 5 kg.
Carnea este deosebit de frageda, suculenta si gustoasa.
Ratele de crescatorie depun circa 80 de oua pe sezon.
Ratele de Rouen sunt putin pretentioase.

Comentarii album • 5
rettegi 30 martie 2017  
spor la pui
Raportează
ferike 30 martie 2017  
KOSZONOM SZEPEN MERSI MULT
Raportează
rettegi 30 martie 2017  
sok szaerencset a keltetesben
Raportează
ferike 30 martie 2017  
KOSZI BARATOM VISZONT KIVANOM
Raportează
rettegi 30 martie 2017  
utolso napokba a kikelei elot 2 cer 25 percet kel huteni a tojasocat es en meg meg is permetesztem 30 fokoskoruli vizel is az utolso 3 naprol van szo
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.